Osiguranje imovine

Ukoliko ne želite da strahujete za vašu pokretnu i nepokretnu imovinu osiguranjem imovine zaštitite se od potencijalnih rizika koji mogu uslijediti nepažnjom i vašim ne reagovanjem na vrijeme. Izazova je mnogo, tako da se sve češće javlja potreba da zaštitimo nepokretnosti koje smo stekli tokom života. Osiguranjem vaših nepokretnosti naplatite štetu koja bi vas mogla zadesiti. Ne čekajte nespremni, učinite ono što je potrebno kako ne bi došlo do neželjenih događaja.

Vaš dom je najvažnije mjesto kojem se vraćate poslije napornog radnog dana, putovanja i mnogih drugih aktivnosti i veoma je važno da ga zaštitite od raznih opasnosti i rizika.

Kako smo sve više u prilici da svoje nepokretnosti predamo na čuvanje drugim licima – podstanarima,  moramo se zapitati da li je nivo zaštite naših nekretnina na zaista potrebnom nivou. Da li vaši klijenti kojima nepokretnosti stavljate na čuvanje zaista mogu da vam priušte dovoljnu mjeru povjerenja da vaš stan/kuća ili poslovni prostor neće biti na udaru nekog neželjenog događaja kao što je požar, poplava i slično, i da za to neće željeti da preuzmu odgovornost.

Osiguranje imovine će vam pružiti mogućnost da se kroz neznatna ulaganja oslobodite crnih scenarija čak i u uslovima da vam se dogode. Naplata štete je rješenje koje će vam uvjek biti dostupno, gotovo za sve vrste imovine.

Zašto treba da osigurate imovinu koju posjedujete?

Cijelog života se trudimo da steknemo dom i dodatne nepokretnosti. Samim tim vrijednost tih nepokretnosti je veća jer cijelo svoje vrijeme tokom života uložimo u sticanje tih nepokretnosti.

Sve češći događaji koje imamo priliku da čitamo u crnoj hronici su glavni pokazatelj da je na nama odgovornost kad ćemo riješiti pitanje imovinskog osiguranja, koje je u regulisanim državama već odavno prioritetno.

Nešto što ste sticali cijelog života nažalost može u trenu da nestane.

 

Kupovina nekretnine je najveća investicija u životu pa iz tog razloga ne bi trebalo da rizikujete  gubitak iste u slučaju požara, poplave, zemljotresa i slično. Mnogi koji su se već osigurali reći  će vam da osigurate vašu imovinu na vrijeme prije nego vas snađe neka nevolja.

Kako bi se zaštitili od takvih nepredviđenih okolnosti najbolje rješenje je da osigurate vaše domaćinstvo, ili generalno imovinu.

Koji rizici su osigurani - koje pokriva osiguranje?

Zašto treba da kupite osiguranje domaćinstva i imovine?

Ušteda novca Obezbijedićemo Vam najbolje ponude na tržištu. Bićete informisani o svakoj pojedinačno, tako da ćete donijeti informisanu odluku i uštedjeti novac.

Ušteda vremena Na jednom mjestu dobićete sve ponude. Tako da nećete odlaziti u filijalu i čekati na šalterima.

Besplatna usluga Naše usluge biće potpuno besplatne za vas. Tim Finansije24 je tu da vam pruži savjet u odabiru polise i asistenciju prilikom naplate štete.

 

Imovinska osiguranja su za mnoge temeljna za proučavanje, pa tako nema potrebe da trošite Vaše vrijeme kad se možete razumljivo i besplatno konsultovati. ŠTEDITE vrijeme, a uslugu dobijate BESPLATNO. Izbor ponude koja najbolje odgovara vašim zahtjevima je na Vama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *