Mjesečna štednja

Uz minimalna mjesečna izdvajanja, štedite za nepredviđene okolnosti koje mogu doći

štedite pametno

Mjesečna štednja za štednju bez velikih odricanja

ciljana štednja

Većina ljudi bi željela da uštedi više novca. Bilo da se radi o štednji za hitne slučajeve, eventualnoj kupovini kuće i stana ili o davno planiranom putovanju na odmor iz snova, štednja je uvijek dobra odluka za budućnost.

Ali ako je štednja tako korisna, zašto nam je onda teško da uštedimo više? Stvari poput zaostalih kredita i rast svakodnevnih životnih troškova mogu zaustaviti ljude u postizanju krajnjih ciljeva štednje. Pored toga, početak štednje može biti praćen zbunjenošću, jer je potrebno da razumijete sveukupne finansije prije nego što započnete sa čuvanjem novca. Da bismo obezbijedili finansijsku nezavisnost i sigurnost nije ključno koliko novca zarađujemo, već koliko smo novca u stanju da uštedimo. Novac je lako potrošiti i zato ga je bolje investirati u budućnost.

Štedite 7-15% mjesečnih prihoda

Finansije24.com predlaže štednju do 15% vaših mjesečnih prihoda.

Najefikasniji način da pratite svoj budžet je da zapišete svaki trošak čim ga napravite. Tako ćete nabolje znati gde novac koji zaradite odlazi, koji troškovi nisu neophodni i kako preostali novac preusmjeriti u štednju. Građani EU štede najmanje 10% svojih prihoda. Za građane Crne Gore, zbog trenutnih finansijskih uslova u kojem se većina građana nalazi, predlažemo štednju od 7% pa do 15% i po potrebi više. Ušteđeni novac vam daje određenu dozu sigurnosti, pogotovo imajuću u vidu trenutno turbulentno stanje u državi i svijetu.

Dobijte i vi besplatnu konsultaciju sada!

Zašto Štednja?

Šta učiniti sa vašom ušteđevinom? Kada ispratite svoju potrošnju i započnete sa kreiranjem budžeta napravite redosljed ciljeva po njihovoj važnosti:

Otplatite kredit
Otplatite kredit sa visokom kamatom, poput kreditnih kartica. Ovakvi krediti mogu biti poput mesečnog začaranog kruga štvarajući ogromne troškove;
Počnite štednju sada!
Dopunite svoj fond za hitne slučajeve
Dopunite svoj fond za hitne slučajeve na odgovarajući iznos. Imajte na umu da su opšte smernice da je uvek dobro imati sačuvani novac za period od tri do šest meseci. Ali stvarna ideja koja stoji iza ovog cilja je razmatranje koliko vremena bi vam trebalo da nađete novi posao ukoliko izgubite trenutni izvor prihod
Počnite da štedite sada
Uložite u privatni penzioni fond
Uložite u privatni penzioni fond kako biste povećali svoju uštedu. Ova odluka može obezbediti sigurnost pod stare dana, bez brige da li će vam državna penzija biti dovoljna za život.
Click Here
Previous slide
Next slide

Sigurnost je na prvom mjestu

Da li je moja Ušteđevina sigurna?

Naši strateški partneri su renomirane kompanije koje posluju na području 13 zemalja centralne i jugoistočne Evrope. 

Sigurnost i finansijska stabilnost klijenata je imperativ, posebno u izazovnim vremenima. Iskoristite sve pogodnosti koje vam pruža oročena štednja.. Pobrinite se za budućnost svoje porodice i ostvarite planirane finansijske ciljeve.

Besplatno savjetovanje

Zašto se savjetovati ukoliko želite da štedite?

Ako ste se odlučili za dugoročnu štednju, vjerovatno ćete se u jednom trenutku naći licem u lice sa finansijskim savjetnikom. Iskusan sertifikovani finansijski savjetnik može da organizuje vaše finasije i primijeni strategije koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve, od recimo polaska djece na fakultet pa do odlaska u penziju. Zato je važno da se konsultujete sa savjetnikom kako bi vam predložio najbolji paket na tržistu. Izdvajamo nekoliko situacija kada je dobro obratiti se finasijskom savjetniku:

Angažovnje finasijskog savjetnika je uvek prvi potez ukoliko želite da isplanirate i osigurate svoju budućnost.

Naši strateški partneri su renomirane kompanije koje posluju na području zemalja centralne i jugoistočne Evrope. 

Iskren savjet

Šta možemo uraditi za Vas?

Besplatne konsultacije

Kroz razgovor sa vama, naši savjetnici će pokušati razumjeti i shvatiti Vaše želje i potrebe!

Pregled svih ponuda

Pronaći ćemo najbolje opcije štednje na tržištu prilagođenu vašim željama i potrebama i predstaviti iste

Započnite štednju

Ukoliko se odlučite, naš tim će za Vas, popuniti potrebnu dokumentaciju i pomoći oko logistike.