Životno osiguranje sa štednim karakterom

A Zašto životno osiguranje sa štednim karakterom?

Životno osiguranje sa štednim karakterom ili mješovito životno osiguranje. Svijest i razne predrasude u vezi sa životnim osiguranjem polako se mijenjaju kada je riječ o našoj zemlji i osiguranje se više ne gleda kao luksuz, već kao nešto što je neophodno i poželjno imati, kako za pojedince tako i za porodice. Sa simboličnim sredstvima potrošenim na mjesečnu premiju, dugoročno ćete postići značajne osigurane iznose, što znači uštedu, nakon isteka polise. Osnovni princip je sledeći – uštedite putem životnog osiguranja i budite istovremeno osigurani.

Da li treba da kombinujem osiguranje i štednju? Apsolutno. Ne samo da ovakvim načinom dobijate životno pokriće, već dobijate i periodične isplate (u slučaju planova za povraćaj novca) kako biste zadovoljili svoje finansijske potrebe. 

Sigurnost uz štednju

Ukoliko imate između 14 i 65 godina i dobrog ste zdravstvenog stanja, radno ste aktivni ili ste penzioner, životno osiguranje sa štednim karakterom je pravi izbor za vas! U skladu sa potrebama i željama osiguranika, polisa osiguranja sa štednjom se može urediti tako da se po njenoj isplati koristi kao dodatak vašoj penziji, za obrazovanje vaše djece, za kupovinu novog automobila ili za planirana putovanja nakon odlaska u penziju.

koliko da štedim?

Visina ulaganja zavisi od mogućnosti i željenog iznosa osiguranje sume. Preporučujemo od 7-15% vaših mjesečnih primanja. Imajte u vidu da je  premiju moguće uplatiti odjednom ili podijeliti na manje mjesečne, kvartalne, polugodišnje ili godišnje iznose. 

ZATRAŽITE BESPLATAN SAVJET SADA!

Sigurnost je na prvom mjestu

Osigurajte svoju budućnost

Naši strateški partneri su renomirane osiguravajuće kuće koje posluju na području zemalja centralne i jugoistočne Evrope sa uspjehom dugi niz godina. 

Sigurnost i finansijska stabilnost klijenata je imperativ, posebno u izazovnim vremenima. Iskoristite sve pogodnosti koje vam daje kombinovanje životnog osiguranja i štednje. Pobrinite se za budućnost svoje porodice i ostvarite planirane finansijske ciljeve.

Kako do polise mješovitog životnog osiguranje

jednostavno. Lako. Transparentno

Na našem tržištu posluje nekoliko osiguravajućih kuća koje nude programe životnog osiguranja sa štednim karakterom. Svi programi su prilagodljivi vašim željama i planovima za budućnost. 

Naši savjetnici su upoznati sa programima životnih osiguranja na tržistu. Upoznajte nas sa vašim potrebama i dozvolite da zajedno kreiramo najbolji plan.

Besplatne konsultacije

Kroz razgovor sa vama, naši savjetnici će pokušati razumjeti i shvatiti Vaše želje i potrebe!

Pregled svih ponuda

Pronaći ćemo najbolje opcije štednje na tržištu prilagođenu vašim željama i potrebama i predstaviti iste

Započnite štednju

Ukoliko se odlučite, naš tim će za Vas, popuniti potrebnu dokumentaciju i pomoći oko logistike.