Kasko Osiguranje automobila

Zašto Osigurati Svoj Automobil?​

Ako ste vozač početnik ili prvi put vlasnik automobila, plaćanje osiguranja može biti frustrirajuće. Visoki troškovi u kombinaciji sa osjećajem da ništa ne dobijate zauzvrat čine da to deluje kao izgubljeni trošak. Razumijevanje čemu služi automobilsko osiguranje pokazaće vam zbog čega je zapravo bitno.

Moguće je da nikada nećete podnijeti zahtjev za osiguranje ukoliko ste iskusan vozač i pazite u saobraćaju. Ali statistički je vjerovatno da ćete se u životu naći u najmanje jednoj saobraćajnoj nesreći, a posljedice mogu biti fatalne. Prema procjenama Centra za kontrolu bolesti, preko 32.000 ljudi svake godine pogine, a 2 miliona bude povrijeđeno u sudaru motornih vozila.

Ako napravite saobraćajnu nesreću možda ćete snositi odgovornost za troškove povezane sa njom. Tu se mogu ubrojati pravne takse ili medicinski troškovi oštećene osobe. Pokrivanje odgovornosti može vam pomoći da platite ove troškove. Bez osiguranja morali biste izdvojiti novac iz svog džepa.

A šta ako je vaš automobil oštećen u prirodnoj nepogodi? Sveobuhvatno pokriće može vam pomoći da platite popravke ili zamjenu ako vam automobil bude ukraden ili bude oštećen na neki drugi način osim sudara, poput pada predmeta ili požara.

Zatražite predlog ponude sada

Odaberite adekvatno osiguranje

Postoji nekoliko različitih osiguranja motornih vozila. Neka od njih su zakonski obavezna, dok druga možete sami odabrati. Izdvojili smo nekoliko karakterističnih koja su zastupljena na našem tržištu

Za bezbjednost na putu

Uz naše savjete kreirajte polisu po mjeri

Ukoliko niste sigurni koja polisa je najbolja za vaše vozilo, dozvolite da naš tim stručnjaka odabere najbolju ponudu za vas. Naši savjetnici su upućeni u sva osiguranja na tržištu i mogu vam dati koristan savjet gdje kupiti odgovarajuću polisu.

Besplatne konsultacije

Kroz razgovor sa vama, naši savjetnici će pokušati razumjeti i shvatiti Vaše želje i potrebe!

Pregled svih ponuda

Pronaći ćemo najbolje opcije štednje na tržištu prilagođenu vašim željama i potrebama i predstaviti iste

Započnite štednju

Ukoliko se odlučite, naš tim će za Vas, popuniti potrebnu dokumentaciju i pomoći oko logistike.