Osiguranje od profesionalne odgovornosti

Osiguranje od profesionalne odgovornosti odnosi se na nemar ili grešku koji su povezani sa pružanjem profesionalnih usluga ili savjetovanja. Ono se prije svega odnosi za zaštitu od odštetnih zahtjeva klijenata zbog finansijskih gubitaka, koje su pretrpjeli zbog vaše usluge.

Šta je osiguranje od profesionalne odgovornosti

kako da znate da li vam je potrebno?

Šta je to što medicinskom radniku, savjetniku, advokatu ili arhitekti garantuje punu zaštitu prilikom pružanja usluga? Jedno od rješenja je i osiguranje od profesionalne odgovornosti

Osiguranje od profesionalne Odgovornosti pruža pokriće usljed:

U praksi, vaši klijenti imaju puno pravo da zatraže pravnu zaštitu ne samo u pomenutim slučajevima, već i u bilo kojoj drugoj situaciji za koju procijene da ste vi, kao profesionalac koji pruža određenu uslugu, odgovorni.

Sigurno ste nailazili na klijente kojima je “nemoguće udovoljiti”, koji “stalno traže dlaku u jajetu”, koji “nikada nisu zadovoljni”, koji se “ne razumiju u uslugu”, koji “ne znaju šta hoće”. A sigurni smo i da taj broj iznosi barem desetinu od ukupnog broja klijenata. Nije mala cifra u pitanju, zar ne?

Besplatno savjetovanje

Ko se sve može zaštititi polisom osiguranja od profesionalne odgovornosti?

Mogli bismo da izvedemo zaključak da je osiguranje od profesionalne odgovornosti potrebno SVAKOME ko se bavi nekom vrstom stručne, specijalizovane, savjetodavne ili ekpertske usluge. Tu spada čitav niz zanimanja, a neka od njih su:

Pa čak i nama, posrednicima u osiguranju, neophodno je osiguranje od profesionalne odgovornosti jer je naša usluga vezana za veoma osjetljivo područje. Ukoliko dođe do bilo kakve greške ili nepravilne procjene, naša odluka može lako da naruši ugled klijenta i ugrozi njegovo poslovanje.

Za besplatan predlog, odgovorite na par prostih pitanja

A koliko Košta Polisa Osiguranja od Prof. Odgovornosti?

Na premiju osiguranja utiče više faktora:

Tri koraka do odgovarajuće polise

Uz naše savjete kreirajte kvalitetnu polisu

Ukoliko imate nedoumica vezanih za osiguranje od profesionalne odgovornosti, dozvolite da naš tim stručnjaka odabere najbolju ponudu za vas. Naši savjetnici su upućeni u sva osiguranja na tržištu i mogu vam dati koristan savjet gdje i kako kupiti odgovarajuću polisu.

Besplatne konsultacije

Kroz razgovor sa vama, naši savjetnici će pokušati razumjeti i shvatiti Vaše želje i potrebe!

Pregled svih ponuda

Pronaći ćemo najbolje opcije na tržištu prilagođenu vašim željama i potrebama i predstaviti Vam iste

Realizacija!

Kad se odlučite, naš tim će za Vas, popuniti potrebnu dokumentaciju i pomoći oko logistike.

Svi imamo pravo na grešku – ali vaše ne moraju skupo da koštaju. Odgovorite na par prostih pitanja za besplatan predlog