Osiguranje nepokretne imovine

Osiguranje stana i kuće

Kada nastupi nepredviđeni događaj u vašem domu, sigurno biste željeli da sve opet bude kao što je bilo pre. Osiguranje porodične kuće ili stana pokriva rizike koji u trenutku mogu uništiti sve što ste godinama vrijedno stvarali. Mislite na vrijeme i spavajte bezbrižno!

Option 1

Zašto je osiguranje kuće važno?

Polisa osiguranja domaćinstva može se uzeti za bilo koji stan ili kuću. Pod stambenim objektom se podrazumijeva stan kao deo stambene zgrade ili kuća sa temeljima, podrumom, tavanom i fizički povezanim pomoćnim objektima, poput garaže. I za stan i za kuću osigurane su i ugrađene vodovodne, kanalizacione, termo i električne instalacije, a dodatno se mogu osigurati i posebno vrijedne stvari koje se nalaze u objektu. Osiguranje se može ugovoriti i za stanove ili kuće koji su nenaseljeni, što znači da u njima ne boravi niko duže od dva mjeseca u kontinuitetu.

U nekim slučajevima osiguranje kuće je obavezno. Na primjer, ako imate hipoteku, zajmodavac će najvjerovatnije zahtijevati osiguranje od vlasnika kuća. Prije finansiranja hipoteke ili refinansiranja, hipotekarna kompanija će  zatražiti da dostavite dokaz da je vaš dom adekvatno osiguran. To je zato što zajmodavac želi da bude siguran da je njegovo finansijsko ulaganje u vaš dom zaštićeno od potencijalnih rizika koji mogu uništiti stambeni objekat.

Za najpovoljnije osiguranje stembenog objekta , savjetujte se sa našim savjetnikom

Osiguranje domaćinstva je lako dostupno

Polisa osiguranja domaćinstva vam u teškim trenucima može olakšati život. Ovo osiguranje dostupno je svima i može biti dobra stvar ukoliko želite da vaš krov nad glavom uvek bude siguran. Kao primjer, cijena polise za stan u Podgorici veličine 70 m2 kreće se oko 70 EUR za godinu dana. Ni argument o komplikovanoj proceduri kupovine polise više ne stoji, jer tim portala Finansije24 to radi za vas – jednostavno, lako i transparentno. Naš tim stoji vam na raspolaganju i za eventualna pitanja i dileme koje možete imati u vezi sa odabirom polise.

Za Najpovoljnije Osiguranje Stambenog Objekta Kontaktirajte Naše Savjetnike.

Sigurnost je na prvom mjestu

Šta sve može pokriti polisa osiguranja?

Iako standardna polisa pokriva zaštitu vaše kuće od potencijalnih rizika, ona obično pokriva više od fizičke strukture kuće. Od vaših ličnih stvari do pomoćnog objekata u dvorištu ili čak medicinskih računa ako je gost povrijeđen na vašoj imovini. Standardna polisa osiguranja kuće može obuhvatati sledeće pokrivenosti:

Jednostavno. Brzo. Transparentno

Kako Do Polise Osiguranja Stana ili kuce

Na našem tržištu postoje više kvalitetnih osiguravajućih kuća koje nude pakete osiguranja imovine. Svi programi su specifični i najbolje se posavjetovati iz razloga individualizacije istih programa vašim potrebama i željama. Naši savjetnici su upoznati sa svim paketima osiguranja imovine i u razgovoru sa vama predložiće odgovarajuću polisu.

Besplatne konsultacije

Kroz razgovor sa vama, naši savjetnici će pokušati razumjeti i shvatiti Vaše želje i potrebe!

Pregled svih ponuda

Pronaći ćemo najbolje opcije štednje na tržištu prilagođenu vašim željama i potrebama i predstaviti iste

Započnite štednju

Ukoliko se odlučite, naš tim će za Vas, popuniti potrebnu dokumentaciju i pomoći oko logistike.