Osiguranje starijeg stanovništva

Stariji građani bi trebalo da imaju osiguranje jer su zdravstveni problemi u poznijim godinama veoma nepredvidljivi. Hospitalizacija može biti i emocionalna i finansijska nevolja za njih i njihove porodice. 

Imate više od 40 godina

Zašto se osigurati u poznom dobu?

Životno osiguranje je jedno od najboljih načina da pomognete voljenima. Ali odluka o tome koje osiguranje odabrati može predstavljati izazov.

Životno osiguranje za starije osobe razlikuje se od kompanije do kompanije. Može uključivati medicinske preglede i koštati od 20 eura mjesečno pa do nekoliko hiljada, a može se koristiti za sve – od otplate velikih dugova poput hipoteke ili pokrivanje malih računa poput troškova sahrane. Iako je tačno da ćete životno osiguranje platiti više kada dostignete svoje zlatne godine, to ne znači da u tim godinama treba da odustanete od osiguranja. 

Kada tražite životno osiguranje za starije osobe, važno je postaviti sledeća pitanja:

  • Koliko zapravo treba da bude osiguranje?
  • Kakva je polisa najbolja za moju porodicu?
  • Koliko mogu priuštiti da izdvajam svakog meseca za osiguranje?
  • Mogu li dobiti odobrenje za polisu koju želim?

 

Na ova pitanja možete početi da odgovarate pregledom vaše finansijske situacije. Na primjer, imate li supružnika, djecu ili bilo koga drugog koji zavisi od vas? Da li imate velike račune poput hipoteke ili plaćanja automobila koje bi trebalo platiti kada vas nema? Ako neko u vašem životu finansijski zavisi od vas, trebali biste razmotriti najbolju opciju koja će ga zaštititi od nepredviđenih troškova. Čak i ako vaši članovi porodice u velikoj mjeri ne zavise od vaših primanja, možda i dalje vrijedi razmisliti o životnom osiguranju. Vaša porodica će možda morati da plati porez na imovinu, medicinske račune nakon završetka života i troškove sahrane.

Sigurnost je na prvom mjestu

Dopunska osiguranja

Za slučaj smrti od posledica nesrečnog slučaja. Uz ugovaranje ovog dopunskog osiguranja, korisnik dobija duplu osiguranu sumu ukoliko nastane osigurani slučaj smrti usljed nezgode.

Wiener Doctors. Dopunsko osiguranje Wiener Doctors je proizvod osiguranja zdravstvene zaštite koja pokriva trošak lečenja težih oboljenja, uključujući putne i smještajne troškove, do osiguranog iznosa i pojedinačnih limita.

Kako do polise životnog osiguranje

jednostavno. Lako. Transparentno

Na našem tržištu , postoje više  osiguravajućih kuća koje nude programe za seniore.  Svi programi su prilagodljivi iz razloga prilagođavanja istih programa Vašim potrebama i željama.

Naši savjetnici su upoznati sa svim programima osiguranja za stare i u razgovoru sa Vama će Vam predložiti baš onaj koji je najbolji za Vas! 

Besplatne konsultacije

Kroz razgovor sa vama, naši savjetnici će pokušati razumjeti i shvatiti Vaše želje i potrebe!

Pregled svih ponuda

Pronaći ćemo najbolje opcije štednje na tržištu prilagođenu vašim željama i potrebama i predstaviti iste

Započnite štednju

Ukoliko se odlučite, naš tim će za Vas, popuniti potrebnu dokumentaciju i pomoći oko logistike.