Uporedi planove Zdravstvenog osiguranja

Saznajte sve i uporedite planove zdravstvenog osiguranja prema Vašim potrebama. Sve na jednom mjestu o zdravstvenom osiguranju

Vrste zdravstvenog osiguranja

Individualno

Porodično

Osiguranje zaposlenih

Zaštitite se od zdravstvenih i finansijskih rizika

Zdravlje je vaše najveće bogatstvo!

Situacije u kojima je ugroženo vaše zdravlje ili zdravlje vaših najmilijih nameću obavezu brzog pronalaženja adekvatne i kvalitetne medicinske pomoći kako bi se nastala situacija prevazišla. 

Međutim zdravstveno osiguranje nije lako odabrati. Planovi osiguranja zahtijevaju da osiguranici dobiju njegu od mreže imenovanih pružalaca zdravstvenih usluga za najveći nivo pokrivenosti. Ako pacijenti njegu i pomoć traže izvan mreže, moraju platiti veći procenat troškova. U nekim slučajevima osiguravajuće društvo može čak i odbiti plaćanje usluga koje se dobijaju izvan mreže.

Niko od nas ne planira da se razboli ili povrijedi, ali većini ljudi je u jednom trenutku potrebna medicinska njega. Zdravstveno osiguranje pokriva ove troškove i nudi mnoge druge važne pogodnosti. Osiguranje pokriva osnovne zdravstvene beneficije ključne za održavanje vašeg zdravlja i lijčenje bolesti i nezgoda. Takođe štiti vas od neočekivanih i visokih medicinskih troškova.

Besplatno savjetovanje

Kako da iskoristite polisu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja?

Vašu polisu osiguranja možete odabrati kroz razgovor sa našim agentom, koji će vas upoznati i shodno vašim željama i potrebama, uputiti na najbolje pakete zdravstvenog osiguranja. Naši savjetnici će vam pružiti svu neophodnu stručnu pomoć u vidu savjeta i informacija kako biste dobili najveću vrijednost usluge osiguranja.

Ukoliko imate polisu zdravstvenog osiguranja i želite da je aktivirate, naši agenti  vas mogu uputiti i pomoći da istu aktivirate. Priužiće vam takođe informacije o zdravstvenim ustanovama koje su vam na raspolaganju i u organizaciji i zakazivanju termina posjete odgovarajućem ljekaru.

Ukoliko se opredijelite da posjetite zdravstvenu ustanovu iz mreže ustanova/partnera, troškove vaših pregleda i liječenja regulisaće vaše izabrano osiguranje direktno sa odabranom ustanovom.

Naši strateški partneri su renomirane kompanije koje posluju na području 13 zemalja centralne i jugoistočne Evrope. 

Naši strateški partneri su renomirane kompanije koja posluje na području 13 zemalja centralne i jugoistočne Evrope. 

Pogledajte Predlog Zdravstvenog Osiguranja prema Vašim potrebama. Potpuno besplatno i bez obaveze

Jednostavno. Lako. Transparentno

Kako do polise zdravstvenog osiguranja?

Na našem tržištu posluje više osiguravajućih kuća koje nude programe zdravstvenog osiguranja. Svi programi su prilagodljivi u zavisnosti za koje rizike želite da se osigurate, ili da li želite da odaberete plan samo za vas ili cijelu porodicu.

Naši savjetnici su upoznati sa svim programima zdravstvenog osiguranja  i u razgovoru sa vama odabraće i predložiće najbolji paket.

Besplatne konsultacije

Kroz razgovor sa vama, naši savjetnici će pokušati razumjeti i shvatiti Vaše želje i potrebe!

Pregled svih ponuda

Pronaći ćemo najbolje opcije štednje na tržištu prilagođenu vašim željama i potrebama i predstaviti iste

Započnite štednju

Ukoliko se odlučite, naš tim će za Vas, popuniti potrebnu dokumentaciju i pomoći oko logistike.