O nama

iza scene i dalje

Vaši snovi, naša misija

Vjerujemo u naporan rad

Tu smo da saslušamo i da shvatimo sve potrebe i zahtjeve Vas kao klijenta. Komunikacijom sa našim klijentima gradimo povjerenje kao temeljnu vrijednost na kojoj počiva naša kompanija.

Uz naporan rad i predanost koju ulažemo u izgradnji dugoročnih parnerskih odnosa sa klijentima Vaši snovi se ostvaruju, a naša Misija opstaje.

Naša misija

Naša misija je da djelujemo u Vaše ime i Vašu korist ispred osiguravajućih kuća. Takodje, zadatak nam je da olakšamo klijentima da bez stresa, na najbrži i najefikasniji način dodjete do željenog rješenja. Na taj način štedimo vam vrijeme i novac koji bi utrošili na direktne kontakte sa osiguravačima. Vaše želje postaju naša Misija.

Naša motivacija

Ulažemo u svoju profesionalnost, stručnost i brojne kontakte da klijentima prenesemo tačne i pouzdane podatke i predložimo najpovoljnije pakete i mogućnosti. Fokusirani smo da rešenja razvijamo zajedno sa klijentima i da ih kreiramo prema njihovoj mjeri. Pomažemo im kod donošenja odluka od rizika koji im prijete, uporedjujemo i procjenjujemo ponude osiguranja u odnosu na pokriće, premiju, kreditni rizik i reputaciju osiguravača. Pružanjem usluge prije, za vrijeme i nakon sklapanja ugovora o osiguranju, trudimo se da zadovoljimo potrebe čak i najzahtjevnijih klijenata.

Upoznajte naš tim

Lica iza našeg uspjeha

bez njih ne bi uspjeli

Dalibor Pejović

Direktor / Posrednik u osiguranju

Veljko Kolinović

Posrednik u osiguranju

Maja Pavićević

Savjetnik za životna osiguranja

Marija Pavićevic

Savjetnik za životna osiguranja

Milica Jovanovic

Social Media Menadzer

Danilo Vukotić

Programer

Ovdje nas možete pronaći

Bulevar Dzordza Vasingtona 62,
81000 Podgorica, Crna Gora

Tel: 382 20 228 349
E-mail: info@finansije24.com

Upoznajte naše partnere

Radimo sa njima